Факти, Анализи, Коментари
   1 Юли 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Христо Иванов подаде оставка!
10 Юни 2024
Считам, че този резултат за партиите от нашата коалиция "ПП-ДБ" изисква поемането на лидерска отговорност, поради което аз си подадох оставката
Христо Иванов съобщи на брифинг днес, че подава оставка като лидер на "Да, България", предаде БНР. Считам, че този резултат за партиите от нашата коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" изисква сам по себе си поемането на лидерска отговорност, поради което аз си подадох оставката и колегите подкрепиха това решение, обяви Иванов.

Оттук нататък Националният съвет ще вземе съответните решения как ще организира избора на нов председател, който ще мине през изпълнение на решенията, които бяха взети на последната Национална конференция за определени ревизии, след което ще бъде проведена нова Национална конференция, която ще избере нови ръководни органи. 

Декларирам, че няма да се кандидатирам за лидер. Нито на "Да, България", нито на някакви други формати… Декларирам също, че няма да стана народен представител в 50-ото Народно събрание… Изключително важно е да направим всичко възможно да започнем по нов начин разговора с избирателите…, допълни Иванов.

Той обвини ГЕРБ и ДПС за провала на редовното управление и допълни, че форматът ПП-ДБ ще се запази - според него е необходимо надграждане, но не и ревизия.

Според Иванов възходът на антисистемните партии е световен феномен и не е явление само с България.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.