Факти, Анализи, Коментари
   21 Септември 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Втори сингъл на Джейсън Деруло – It Girl от предстоящия албум Future History
11 Август 2011
It Girl е в чест на идеалното момиче и истинската любов

След като пилотното парче – “Don’t Wanna Go Home” – от предстоящия му албум “Future History” се превърна в истински хит, Джейсън Деруло представя втория сингъл от записа – “It Girl”. “Don’t Wanna Go Home”  е идеалната песен за среднощни танци и партита в клуба, а “It Girl” от своя страна е в чест на идеалното момиче и истинската любов. Песента обаче не е балада и това, което грабва вниманието, са ритмичния припев и закачливото подсвиркване с маршов тон на фона на парчето.

Наскоро Деруло засне клип към “It Girl”, като видео откъс с кадри и интервюта от снимачния процес може да намерите на официалния канал в YouTube на певеца. Това е 10-ти епизод от документалната поредица, която Деруло публикува редовно на канала си, озаглавена като предстоящия албум – “Future History”. В този видео материал ще видите мъжката част от екипа на снимачната площадка да отговаря на въпроса кое прави едно момиче идеалното момиче.

Албумът “Future History” на Джейсън Деруло ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.